Přeskočit na hlavní obsah

Kdo si myslí, že si Český LID zaslouží KVALITU UVEDENOU, I DLE DOSAVADNÍCH ZKUŠENOSTÍ I HISTORICKY( v článku v www Linku níže, webu Aktuálně.cz)?? Co víme o ruské vakcíně Sputnik V - Aktuálně.cz

Problémem je, například, že už nyní Rusko není schopno dodávat vakcíny v jednotlivých dodávkách V JEDNOTNÉ KVALITĚ, STEJNÉ, JAKO V TÉ KVALITĚ, KTEROU NECHÁVÁ TESTOVAT v EU, u EMA. To je jako s různou kvalitou potravin, ale TOTO je mnohem horší, a každodenně, všude, NEKONTROLOVATELNÉ.
Pouze namátkou. 
Možnost přimhouřit oči nad vakcínou Sputnik, ( no nejen Sputnik!!) se naskýtá případně u výrobců s historií vysoké kvality výroby, ve státech například, jako je Německo, Švýcarsko.
Ovšem, jak říká MUDr. Jan Hnízdil, vývoj vakcín důvěryhodné, vysoké, ověřené KVALITY obvykle trvá cca 15 let. Tedy za Mne, já zcela určitě NEPOBĚŽÍM HURÁ vstříc vakcínám, u kterých lze pochybovat o KVALITĚ, zvlášť, když o tom píší odborníci. Ale pro Lidi s narušenou imunitou, i tato kvalita může být v dané chvíli berličkou ve kvalitě: ,,Možná Lepší Něco, než nic."
Stydím se za senilně fašistickou pro Putinovskou politiku Miloše Zemana s jeho trafikantem i sólo fašounem Andreje Babišem. Ti se hledali, až se našli. KRETÉNI. Stále se jen snaží míchat si ten svůj rendlík se svou FAŠISTICKO politrucko KGB STB pro Putinovskou Rádoby manipulací vůči LIDU, svých eg. 
,, Co víme o ruské vakcíně Sputnik V " - Aktuálně.cz :

Zdejší www Link si pro čtení na notebooku, na pc, zkopírujte do příkazového řádku Vašeho prohlížeče :
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/co-vime-o-ruske-vakcine-sputnik-v/r~5d5d284a7da411eb89ccac1f6b220ee8/

Populární příspěvky z tohoto blogu

No, oni prý.. tedy vláda ČR.. ,,si pojedou" podle pandemického zákona. PO 1 ROCE FAŠISTICKÉ IGNORANCE ANDREJEM BABIŠEM VŠEHO, O ČEM PO CELOU TU DOBU PÍŠI, O ČEM HOVOŘÍ V SYNERGI I TAKÉ DLOUHODOBĚ, INTENZIVNĚ, MUDr. KUBEK, PREZIDENT ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY, RYCHETSKÝ PŘEDSEDA ÚSTAVNÍHO SOUDU, A DALŠÍ.. PO tom všem, po 27 tisíci mrtvých, po té, co tak PROMRHALI MOŽNOST ÚČINNĚ Ubránit ŽIVOTY TĚCH LIDÍ UŽ NA PODZIM, A PO TÉ, CO TAK NASRALI CELÝ NÁROD, I SE TAK ZAPSALI V EVROPĚ, PO TÉ, CO JIM UŽ NECHTĚJÍ KOMUNISTI KÝVAT SOUHLASNĚ NA NOUZOVÝ STAV.. / OTÁZKOU JE, PODLE ,,ČEHO" SI POJEDE COVID 19 /. ¦¦ iROZHLAS.cz ONLINE: Epidemie v Česku postupně slábne. V sobotu přibylo 2149 nakažených, méně než před týdnem | iROZHLAS - spolehlivé zprávy

https://www.rozhlas.cz/zpravy-domov/koronavirus-covid-19-online-pandemie-cesko-ockovani-ministerstvo-zdravotnictvi_2104040855_gak ~~ **JESUS**KRISTUS** ~~~

DOVOLTE?!! Jane Hamáčku?! Že JAKÓ ,,bude líp"? Tahle vláda má na svědomí už cca 27 TISÍC ZBYTEČNĚ ZMAŘENÝCH ŽIVOTŮ IGNORANCÍ PREMIÉRA BABIŠE PŘEDEVŠÍM, **MÝCH** UPOZORNĚNÍ, VČETNĚ IGNORANCÍ INTENZIVNÍCH TÝCHŽ SLOV V MÉDIÍCH V SYNERGI I S MÝMI, MUDR. MILANA KUBKA PREZIDENTA ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY !!! Z LÉKAŘŮ, ZE ZDRAVOTNICKÉHO PERSONÁLU TAK UDĚLALA TAKHLE TAHLE VLÁDA ZOUFALCE PADAJÍCÍ I DENNĚ NA HUBU ÚNAVOU, SE ZDRAVOTNICTVÍM SI TAK VLÁDA ČESKÁ VYTŘELA POZADÍ.. A VY, JANE HAMÁČKU a spol.. MÁTE STÁLE TU DRZOST OPĚVOVAT SLOGAN VOLEBNÍHO HNUTÍ FAŠISTICKÉHO Babišince s názvem ano bude Líp"??!!! TO JE JAKÓ TAKOVÉ PSYCHO FAŠISTICKÉ RÁDOBY VYMÝVÁNÍ MOZKŮ. VE STYLU: VŠE SE UHLADÍ, ROZVOLNÍ.. VŽDYŤ SE CELKEM ZAS TOHO TOLIK NESTALO ?? / Novinky.cz o rozhovoru Jana Hamáčka pro Komunistické ,,Právo" ( Čeho je moc, toho bývá i příliš. Měl byste si, Jane Hamáčku, dávat POZOR PŘED SRAČKAMA FAŠISTICKEJMA, MEZI KTERÝMI SE V BABIŠINCI A SPOL. POHYBUJETE, PROTOŽE, JAK ZNÁMO: ,,LEJNÍ" SE LEPÍ JAKO SRAČKY NA VŠE, CO SE JICH BYŤ I JEN DOTKNE.) ¦ ,,Hamáček: Vydržte do 12. dubna, pak rozvolníme - Novinky.cz ¦¦ ( **JESUS**KRISTUS** ).

https://www.novinky.cz/clanek/hamacek-vydrzte-do-12-dubna-pak-rozvolnime-40355939?section=domaci ~~~ Všechno